Naše divadlo v Sofii

12.09.2014 17:00

V pátek jsme měli už druhé setkání s malými herci, kteří nám v prosinci zahrají a zazpívají na Mikulášské besídce v Československém klubu TGM.

 

Formát letošního představení se teprve rýsuje, ale plán je takový, že se naučíme divadelní představení Ferda Mravenec aneb Škola jízdy na kolečkových bruslích - je to veselá hra s písničkami a snad i tanečky a taky aspoň dvě česko-slovenské vánoční koledy

 

Naše setkání jsou nejen o zkoušení představení, ale hlavně se snažíme, aby české a slovenské děti trávily společně čas, aby měli možnost vnímat a používat rodný jazyk a aby u toho byla zábava. Letos navíc využíváme i knihovnu českého centra, kde s dětmi čteme a provozujeme výtvarné aktivity (to, aby vydrželi posedět :-) 

 

V průběhu podzimu a zimy plánujeme s dětmi s knihovně přespat - taková Noc v knihovně, to bude paráda! Čtení, poslech, stínové divadlo a výroba vlastního "divadla", to bude děti určitě bavit. 

 

Takže neváhejte a přiveďte taky svoje děti za námi. Setkáváme se každý pátek od 17 hod do cca 18:30 - 19:00 hod v Českém centru (Rakovski 100, Sofie). Role se najde pro každého! Děti můžete nechat s námi a po zkoušce si je vyzvednout. 

 

 

 

—————

Zpět